Gratis verzending op alle walkie talkies & portofoons!

Hytera PD405 portofoon

Omschrijving

De Hytera PD405 is een professionele portofoon die voor allerlei situaties gebruikt kan worden. De portofoon is zowel analoog als digitaal te gebruiken. Door toepassing van nieuwe digitale spraaktechnieken heb je met deze portofoon een uitstekende geluidskwaliteit, ook in lawaaierige omgevingen.

Met de scanfunctie hoef je geen oproep te missen en met de batterijwaarschuwing loop je niet het risico om ineens met een lege batterij te zitten. De portofoon beschikt over genoeg kanalen, 128 analoge kanalen en 128 digitale kanalen! Met het gewicht van 260 gram en het slanke design neem je deze portofoon moeiteloos mee, waar je maar wilt. Verder kan je met de headsetaansluiting een headset of oortje aansluiten, zodat je niet elke keer je handen hoeft te gebruiken voor het communiceren.

De PD405 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met maar liefst 1500 mAh, UHF- of VHF-antenne, polsbandje, riemclip en enkelvoudige lader. Een multilader is uiteraard ook voor dit model beschikbaar.

Analoog en digitaal tegelijk is geen probleem

Met de instelling van mixed-channel, herkent deze portofoon wanneer er een digitaal of analoog signaal ontvangen wordt. Hij schakelt automatisch naar de betreffende modus. Zo kan je zonder te schakelen, communiceren met analoge en digitale gebruikers.

Een portofoon die ook graag buiten is.

De portofoon heeft de IP55-normering, een classificering waarmee de portofoon bestand is tegen water en stof. In combinatie met de uitstekende geluidskwaliteit kan je deze portofoon prima gebruiken voor buitenactiviteiten.

Opmerkelijk lange batterijduur

Met deze professionele portofoon kan je gemakkelijk een hele dag betrouwbaar communiceren. De portofoon heeft namelijk een batterij die tot wel 16 uur meegaat in digitale modus.

Pakketinhoud van de Hytera PD405 portofoon

De PD405 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen. Let op hoewel je een walkie talkie direct vanuit de verpakking kunt gebruiken is het mogelijk om deze te laden met persoonlijke instellingen en frequenties.

Conditie

De conditie geeft aan in hoeverre een product nieuw of gebruikt is.

Conditie
Nieuw
Model nummer(s)

Model nummer(s)
PD405 VHF, PD405 UHF
Antenne

Antenne
Afhankelijk van frequentie meerdere opties mogelijk
Verwisselbare accu

Verwisselbare accu
1 X Hytera Lithium-ion BL1504 1500 mAh of BL2010 2000 mAh
Lader type

Lader type
1 X Hytera CH10A04 enkelvoudige lader en PS1018 laadadapter
Draagmiddel

Met behulp van een draagmiddel kan je de portofoon gemakkelijk meenemen.

Draagmiddel
1 X Hytera BC08 riemclip en R003 polsbandje
Audioaccessoire

Met een audioaccesoire kan je gemakkelijk audio afspelen.

Audioaccessoire
1 X Merk + type
Garantie

Een garantie is als waarborging van de kwaliteit.

Garantie
Ja
Handleiding

Een handleiding helpt je om het product gemakkelijk te gebruiken.

Handleiding
Ja

Bekijk hier Alternatieven voor de Hytera PD405 portofoon