Gratis verzending op alle walkie talkies & portofoons!

Kenwood TK-3401D walkie talkie

De eerste dPMR446 walkie talkie uit de bekende ProTalk series van Kenwood is de TK-3401D. Deze walkie talkie heeft een kanaal capaciteit van maar liefst 32 kanalen, waarvan er 16 analoog PMR446 werken en 16 te gebruiken zijn via de nieuwe digitale dPMR446 techniek. De Kenwood TK-3401D is door de mogelijkheid om hem zowel analoog als digitaal te gebruiken, erg geschikt wanneer je over analoge PMR446 walkie talkies zoals de TK-3301 of TK-3201 beschikt maar niet alleen hierom is hij zo interessant voor deze huidige groep van gebruikers.

€ 272,25 € 225,00
Beschikbaarheid Niet op voorraad
SKU
TK-3401D

Omschrijving

Ontworpen met "Simplicity" in gedachte is de TK-3401D een zeer geschikte walkie talkie voor jouw bedrijfscommunicatie. De walkie talkie voldoet aan de IP54-normering waardoor de ProTalk TK-3401D stoot vast en stof- en spatwaterdicht is. Voor een optimale bescherming zijn er lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de walkte talkie extra tegen vallen, stoten en vuil tijdens het gebruik, wat natuurlijk erg fijn is wanneer je de walkie talkie dagelijks gebruikt, Met de duurzame gietaluminium binnen frame, hermetisch afgesloten behuizing en hoge IP-normering voldoet de Kenwood walkie aan strikte veeleisende militaire normen.

De TK-3401D beschikt over een arsenaal aan handige functionaliteiten zoals VOX waarmee je de walkie talkie handsfree kan gebruiken, ideaal waneer je beide handen moet gebruiken tijden de werkzaamheden maar ook gelijktijdig moet communiceren met je collega’s. Met voice annunciation (stemaankondiging) ben je instaat om van kanaal te wisselen zonder dat je hiervoor naar de walkie talkie hoeft te kijken, de TK-3401D spreek namelijk het kanaalnummer uit. Met de los verkregen programmeer software stel je de walkie talkie helemaal naar eigen wens in, activeer of deactiveer je bepaalde functionaliteiten en bepaal je uit welke kanalen er gekozen mag worden. Kortom de TK-3401D is een ware krachtpatser en is geheel op de gebruiker af te stemmen, de TK-3401D van Kenwood beschikt dankzij de digitale technologie over vele voordelen.

Digitale communicatie

Dankzij de digitale modus in de Kenwood TK-3401D walkie talkie geniet je van circa 20% meer bereik ten opzichte van de analoge modus. Daarnaast profiteer je met de digitale modus van een automatische digitale filter (AMBE+2) welke de achtergrondgeluiden wegfiltert zodat je kan genieten van heldere audiogesprekken. Digitale dPMR446 communicatie brengt meer voordelen met zich mee dan verbeterde audio en een groter bereik, ook de accu zal in deze modus beter en langer presteren dan in de analoge PMR446 modus.

Alle digitale verbeteringen op een rij!
  • Digitale walkie talkies hebben meer bereik dan de analoge walkie talkies, circa 20% meer bereik.
  • Dankzij de digitale AMBE+2 vocoder worden achtergrond geluiden weggefilterd wat resulteert in een helderde audiogesprekken.
  • Digitale walkie talkies zijn beter beschermd tegen afluisteren dan analoge PMR446 walkie talkies
  • Analoge walkie talkies zijn goedkoper dan digitale walkie talkies en zullen in de toekomst steeds minder verkrijgbaar zijn.
  • Digitale walkie talkies zijn de toekomst.

Uitwisselbare accessoires

De Kenwood TK-3401D deelt veel accessoires met zijn voorgangers zo is de standaard accu van de Kenwood TK-3301 ook de standaard accu van de Kenwood TK-3401D, de KNB-45LM met een capaciteit van 2000 mAh kan dus door beide toestellen gebruikt worden. Ook de standaard meegeleverde enkelvoudige lader de KSC-35 is door beide walkie talkies te gebruiken. De Accessoire connector welke Kenwood gebruikt in de TK-3401D is al vele jaren hetzelfde gebleven waardoor je al je favoriete audioaccessoires kan blijven gebruiken zoals de KHS-8BL security oortje of KMC-45 speakermicrofoon. De zogenaamde K1 connector zorgt er niet alleen voor dat je gebruik kan maken van een audio oplossingen maar wordt ook gebruikt om een externe PTT knop aan te sluiten waardoor je de PTT toets van de walkie talkie niet altijd hoeft te gebruiken.

32 gesprekskanalen

De Kenwood TK-3401D beschikt over in totaal 32 gesprekskanalen verdeelt over 2 zones. Hierdoor heb je de beschikking over 16 analoge PMR446 kanalen waarmee je eenvoudig communiceert met andere analoge PMR446 walkie talkies zoals de Kenwood TK-3301 of de oudere TK-3201. Daarnaast beschik je met de TK-3401D ook over 16 digitale dPMR446 kanalen om het maximale uit de walkie talkie te halen.

ProTalk series van Kenwood

De TK-3401D is onderdeel van de ProTalk series van Kenwood waar ook de PKT-23E en de TK-3501 onderdeel van uitmaken. ProTalk is een PMR446 walkie talkie lijn van Kenwood waarvan de roots zijn ontstaan in 1998 met de lancering van de TK-361. Zins die tijd, heeft elke generatie ProTalk PMR446 walkie talkie bewezen niet alleen toonaangevend te zijn op gebieden als prestaties en duurzaamheid, maar ook de verkoopgrafieken tonen aan dat deze walkie talkies zeer geliefd zijn door gebruikers over de hele wereld.

Zins 2014 met de lancering van de TK-3401D beschikt kenwood over twee ProTalk product lijnen, de ProTalk analoge lijn en de ProTalk digitale lijn. De ProTalk analoog heeft momenteel twee walkie talkies waaruit je kan kiezen de analoge tegenhanger van de TK-3401D de TK-3501 en de kleine PKT-23E. De ProTalk digitaal bestaat uit de TK-3401D en de kleine tegenhanger van de PKT-23E de TK-3601D. De verwachting is dat Kenwood in de toekomst meer digitale dPMR446 walkie talkies zal uitbrengen en de analoge ProTalk lijn langzaam zal uitfaseren.

Bestel de Kenwood TK-3401D tegen een zeer scherpe prijs.

Kenwood heeft onlangs de opvogler van de TK-3401D geintroduceert, dit is de Kenwood ProTalk TK-3701D. Deze walkie talkie is net zoals de TK-3401D een digitale dPMR walkie welke zowel analoog als digitaal ingezet kan worden. Bestel de TK-3401D bij Walkies zolang de voorraad strekt tegen een zeer scherp online tarief.

Pakketinhoud van de Kenwood TK-3401D walkie talkie

De TK-3401D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen. Let op hoewel je een walkie talkie direct vanuit de verpakking kunt gebruiken is het mogelijk om deze te laden met persoonlijke instellingen en frequenties.

Conditie

De conditie geeft aan in hoeverre een product nieuw of gebruikt is.

Conditie
Nieuw
EAN nummer

Een EAN-code is een unieke cijfercombinatie waarmee een voorwerp op basis van een Europees systeem wordt geïdentificeerd ('EAN' staat voor 'European Article Numbering').

EAN nummer
019048208361
Verwisselbare accu

Verwisselbare accu
1 X Kenwood KNB-45LM 2000 mAh
Lader type

Lader type
1 X Kenwood KSC-35SE
Draagmiddel

Met behulp van een draagmiddel kan je de portofoon gemakkelijk meenemen.

Draagmiddel
1 X Kenwood KBH-10
Audioaccessoire

Met een audioaccesoire kan je gemakkelijk audio afspelen.

Audioaccessoire
Niet meegeleverd
Garantie

Een garantie is als waarborging van de kwaliteit.

Garantie
Ja
Handleiding

Een handleiding helpt je om het product gemakkelijk te gebruiken.

Handleiding
Ja

Kenwood TK-3401D walkie talkie Specificaties

Product informatie

Artikel code

De SKU is het modelnummer van een merk.

Artikel code
TK-3401D
Merk

Het merk of fabrikant van het product.

Merk
Kenwood
Afmeting

De afmeting betreft de lengte, breedte en hoogte van het product.

Afmeting
54 X 122 X 35.5 mm
Gewicht

Het gewicht van het product in kilogram inclusief standaard meegeleverde accessoires.

Gewicht
280 gram, inclusief standaard Li-ion accu

Product eigenschappen

Ruisonderdrukking

Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat het geluid helder binnenkomt.

Ruisonderdrukking
Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Frequentie

De frequentie is het kanaal waarbinnen je communiceert.

Frequentie
UHF 446 MHz
Zendvermogen

Zendvermogen is het vermogen waarmee de portofoon of walkie talkie mag uitzenden, dit bepaald mede de afstand welke deze kan afleggen.

Zendvermogen
0,5 Watt
Analoog

Deze portofoon of walkie talkie is geschikt voor analoge communicatie.

Analoog
Ja
Digitaal

Deze portofoon of walkie talkie is geschikt voor digitale communicatie.

Digitaal
Ja
Aantal kanalen

Het aantal kanalen welke ingesteld kunnen worden op het aparaat.

Aantal kanalen
32 kanalen

Geluid eigenschappen

Interne microfoon

Een ingebouwde microfoon waarmee je direct kan communiceren. Je hoeft dus geen losse microfoon of oortje aan te sluiten op het apparaat.

Interne microfoon
Ja
Interne speaker

Een ingebouwde speaker waar het geluid mee te horen is. Je hoeft dus geen losse speaker of oortje aan te sluiten.

Interne speaker
Ja
Headset aansluiting

Een headset aansluiting maakt handsfree communiceren mogelijk door het koppelen met een headset.

Headset aansluiting
Ja

Omgeving eigenschappen

IP-normering

Een IP-normering geeft aan in welke mate het product waterdicht of stofbestendig is.

IP-normering
IP54
Behuizing

Het materiaal aan de buitenkant van het apparaat, ook wel behuizing genoemd.

Behuizing
Polycarbonaat (robuust)

Bekijk hier Alternatieven voor de Kenwood TK-3401D walkie talkie