BEKIJK ONZE

WALKIE TALKIES

Een walkie talkie is een handig apparaat om op korte afstand op efficiënte, simpele en zonder bijkomende kosten met één of meerdere gebruikers tegelijkertijd te communiceren. Een walkie talkie werkt op de vrijgegeven licentievrije frequentieband in de 446 MHz en vereist ten opzichte van een portofoon geen vergunning voor het gebruik. Walkie talkies danken hun naam aan het feit dat het mogelijk is om met het apparaat te gaan lopen (walkie) en gelijktijdig te kunnen praten (talkie). De 446 MHz frequentieband waarop walkie talkies werken is beschikbaar in bijna alle Europese landen waardoor deze niet alleen geschikt is in Nederland en Belgie maar ook meegenomen kan worden tijden de zomervakantie of met de wintersport. Lees meer over onze walkie talkies

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
 1. HYT TC-320
  € 95,00 € 78,51
 2. Motorola TLKR-T40
  € 34,50 € 28,51
 3. Motorola TLKR T41 BLAUW
  € 34,50 € 28,51
 4. Motorola TLKR T41 ORANJE
  € 34,50 € 28,51
 5. Motorola TLKR T41 GROEN
  € 34,50 € 28,51
 6. Motorola TLKR T41 ROZE
  € 34,50 € 28,51
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina

Walkie talkies kopen?

Een walkie talkie kan je prima online aankopen! De walkie talkies worden namelijk door de fabrikant al voorgeprogrammeerd om te werken op de 446MHz frequentie voor vrij gebruik. Let wel op dat kanalen en overige instellingen per model of fabrikant kunnen verschillen. Walkies kan de meeste walkie talkies ook voorzien van een gepersonaliseerde programmering waarbij bepaalde functionaliteiten wel of niet worden geactiveerd en welke afwijken van de standaard kanaal instellingen om medegebruikers op het zelfde kanaal zo veel mogelijk te voorkomen. Het kan namelijk zijn dat wanneer je een walkie talkie in een drukke omgeving gebruikt er meerdere gebruikers zijn welke op het zelfde kanaal willen communiceren, met een gepersonaliseerde programmering verminder je de kan om last te krijgen van deze medegebruikers.

Goedkope walkie talkies

Walkies heeft een breed assortiment aan walkie talkies van semi-professionele voor de zakelijke gebruiker tot aan walkie talkies welke geschikt zijn voor de hele familie. Ben je opzoek naar een goedkope walkie talkie? Dan ben je bij Walkies aan het juiste adres in onze webshop vindt je scherp geprijsde walkie talkie sets bestaande uit 2 of meerdere walkie talkies. Deze sets zijn zeer geschikt voor consumenten gebruik zoals bijvoorbeeld bij gebruik op vakantie, wintersport , tijdens het fietsen of het dagje strand met de familie.