“ In 3 eenvoudige stappen een portofoon huren!
Van offerte tot levering en retour eenvoudig en snel geregeld ”

Stap 1

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Stap 2

Wij sturen je binnen 1 werkdag een offerte toe op maat.

Stap 3

Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor de levering.

Walkie Talkies Huren of Portofoons Huren

Licentievrije walkie talkies huren of geïnteresseerd in professionele portofoon verhuur? Dan ben je bij Walkies aan het juiste adres. Bij Walkies is het mogelijk om voor korte en langere periodes walkie talkies of portofoons te huren tegen gunstige prijzen. Portofoons of Walkie talkies huren? Bij Walkies doe je dit geheel op maat per dag, week, maand of voor langer dan een jaar huren is eenvoudig geregeld.

Binnenkort een evenement, braderie, concert, sportdag of andere activiteit en daarvoor walkie talkies of portofoons nodig? Bij Walkies huur je deze eenvoudig online. Jij bepaalt de huurperiode en welk materiaal je nodig hebt en wij regelen de rest tegen zeer scherpe tarieven.

Bij Walkies maakt het niet uit of je één of honderden walkie talkies of portofoons nodig hebt; wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van deze handige communicatieapparaten en voorzien je graag van een gepast advies en scherpe offerte!

Groot bereik

Communiceren over korte en lange afstanden

Met een walkie talkie of een portofoon ben je in staat supersnel en over grote afstanden te communiceren naar een of meerdere gebruikers tegelijk. Met één druk op de knop bereik je iedereen in de groep, zonder vertraging of extra betaalde belminuten. Een walkie talkie is ideaal voor situaties waarbij je een beperkt bereik nodig hebt. Een portofoon is juist weer geschikt voor grotere afstanden tot zelfs enkele kilometers. Een nog groter bereik nodig? Dan kan je bij ons ook terecht voor het huren van een repeater, ook wel versterker of steunzender genoemd. Hiermee vergroot je het bereik van het netwerk met wel tientallen kilometers.

Walkie talkies of Portofoons huren

Welke producten kies je

Het is handig om te weten welke afstand je wil overbruggen. Zo kun je op een kleine braderie vaak al prima uit de voeten met een walkie talkie en is bij een evenement verspreid over meerdere hallen een portofoon vaak een betere oplossing. Heb je hulp nodig bij het kiezen tussen een walkie talkie of portofoon? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Heb je tijdens de huurperiode extra batterijen, oortjes of een handmicrofoon nodig? Dan kan je ook deze eenvoudig huren bij Walkies. Vul het offerteformulier op deze pagina in of neem contact met ons op voor een passend advies.

Bekijk onze huurproducten

Levering door heel Nederland

Afleveren en ophalen op jouw locatie

Servicemedewerkers brengen, halen en installeren de huurproducten door heel Nederland. Naast dit alles helpen ze je graag bij de uitgifte en kunnen zij jou en jouw team een duidelijke instructie geven over de werking van de producten.

In sommige gevallen is enkel bezorging voldoende. In dat geval gaat versturen wij de producten via pakketpost, waarbij we gebruikmaken van de betrouwbare service en het transportnetwerk van UPS

Onze verhuur producten

Kenwood portofoon huren

Walkie talkie huren

Kenwood TK-3401D

Deze Kenwood walkie talkie werkt zonder vergunning, is eenvoudig te bedienen en is daarnaast compatibel met andere vergunningsvrije (PMR446) walkie talkies. De TK-3401D kan zowel analoog als digitaal communiceren en heeft een capaciteit van in totaal 32 kanalen, waarvan er 16 digitaal en 16 analoog zijn. Het bereik van een walkie talkie is beperkt, doordat deze afgesteld is op een 0,5 watt zendvermogen.

Zoek je een walkie talkie met een bereik tot 1 kilometer?
Motorola portofoon huren

Analoge portofoon huren

Motorola GP340

De Motorola GP340 is geschikt wanneer je tijdelijk extra analoge communicatie wenst op bijvoorbeeld een eigen analoog systeem. De Motorola GP340 heeft een capaciteit van 16 kanalen en werkt op een eigen vergunning in de VHF of UHF band. Doordat de GP340 van Motorola een professionele portofoon is, kun je analoge repeaters inzetten om het bereik van de portofoon te vergroten.

Zoek je een professionele portofoon die je analoog kunt inzetten?
Motorola portofoon huren

Digitale portofoon huren

Motorola DP4400

De Motorola DP4400 maakt gebruik van de nieuwste digitale techniek en heeft naast een robuuste behuizing een batterijduur van circa 16 uur. Met een uitstekende audiokwaliteit kun je zelfs communiceren in omgevingen met veel lawaai. De Motorola portofoon heeft de beschikking over 16 kanalen. Wanneer het bereik tussen de portofoons onvoldoende is, kan dit worden vergroot door het inzetten van repeaters.

Zoek je een portofoon voorzien van de laatste digitale technieken?
MOTOROLA TETRA portofoon huren

TETRA portofoon huren

Motorola MTP3150

De Motorola MTP3150 is een digitale TETRA portofoon met een kleurendisplay en volledig toetsenbord. Daarmee kun je eenvoudig de menu’s doorlopen en snel contacten selecteren om gesprekken mee te starten. De MTP3150 is eenvoudig in te stellen voor gebruik op je eigen TETRA netwerk. Desgewenst kunnen we een TETRA netwerk meeleveren bij de huur van deze TETRA portofoon.

Zoek je een portofoon die missie kritische communicatie levert?
Motorola ATEX portofoon huren

ATEX portofoon huren

Motorola ATEX portofoons

ATEX portofoon huren? Onze Motorola ATEX portofoons zijn geschikt voor de (petro-)chemische industrie en alle andere gebieden waar ATEX vereist is, beschikbaar voor zowel ATEX zone 1 als zone 2. Wij hebben analoge ATEX portofoons, digitale ATEX portofoons en TETRA ATEX portofoons te huur voor korte en lange periodes.

Zoek je een portofoon voor gebruik in ATEX explosiegevaarlijke omgevingen?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons huurassortiment van portofoons en walkie talkies? Wellicht vind je jouw antwoord hieronder bij de veelgestelde vragen. Op zoek naar nog meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. We staan je heel graag persoonlijk te woord.

Hoe groot is het bereik van een portofoon?

Bereik is en blijft een lastig verhaal bij walkie talkies en portofoons. Het bereik is namelijk onder andere afhankelijk van het uitgezonden vermogen van het apparaat en de omgeving waarin deze wordt gebruikt. Met een vergunningsvrije walkie talkie is het soms mogelijk om op een open vlakte (ideale situatie) tot wel vijf of tien kilometer ver te communiceren. In een stad of in een gebouw is dit echter weer heel anders. Daar zijn allemaal obstakels die het bereik sterk kunnen beperken. Al met al is het altijd lastig om van tevoren met zekerheid te bepalen of het bereik van een bepaalde walkie talkie of portofoon voldoende zal zijn voor jouw locatie en toepassing. Wil je zeker weten dat je beschikt over voldoende bereik tijdens de huurperiode? Neem dan even contact met ons op, onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Verhuren jullie ook portofoon accessoires?

Naast walkie talkies en portofoons kan je bij Walkies ook terecht voor het huren van diverse audioaccessoires zoals megafoons, headsets, microfoons en security oortjes. Wil je meer informatie over ons huurassortiment? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik het bereik van een portofoon ook vergroten?

Is het bereik van een walkie talkie onvoldoende? Dan is een professionele huurportofoon wellicht een betere optie. Met een professionele portofoon heb je naast een hoger zendvermogen (groter bereik) ook de mogelijkheid om verbinding te leggen met repeaters voor een nóg groter bereik. Wil je meer informatie over het bereik van een walkie talkie of portofoon? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Kan ik de producten ook afhalen?

Ja, onze walkie talkies en portofoons zijn af te halen bij ons ServicePunt in Zwolle. Wil je meer informatie over het ophalen en retourneren van je huuropdracht bij Walkies? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder met al je vragen..

Liever iemand spreken?