VOOR KORTE OF LANGERE TERMIJN

WALKIE TALKIES HUREN OF PORTOFOONS HUREN?

Voor korte of langere tijd een portofoon huren of een walkie talkie huren? Bij Walkies is het mogelijk om voor korte of langere periodes walkie talkies of portofoons te huren

Portofoons of Walkie talkies huren op maat

Per dag, week, maand of voor langer dan een jaar huren

Binnenkort een evenement, braderie, concert, sportdag of andere activiteit en daarvoor walkie talkies of portofoons nodig? Bij Walkies huur je deze eenvoudig online. Jij bepaald de huurdagen en het materiaal wat je nodig bent en wij regelen de rest tegen zeer scherpe dag tarieven.

Bij Walkies maakt het niet uit of je één of honderden walkie talkies of portofoons nodig bent, wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van deze gave communicatie apparaten en voorzien je graag van een gepast advies en scherpe offerte

Groot bereik

Over korte en lange afstanden communiceren

Met een walkie talkie of een portofoon ben je instaat supersnel en over grote afstanden te communiceren naar één of meerdere gebruikers tegelijk. Met één druk op de knop bereik je iedereen in de groep, zonder vertraging of extra gefactureerde belminuten. Hoewel een walkie talkie redelijk beperkt is in het bereik is met een portofoon daarin tegen een bereik te realiseren van enkele kilometers. Mocht het bereik met een portofoon nog niet voldoende zijn. Dan kan je bij ons ook terecht voor het huren van een repeater, ook wel versterker of steunzender genoemd. Hiermee vergroot je het bereik van het netwerk met wel tientallen kilometers.

Walkie talkies of Portofoons huren

Welke producten kies je?

Als eerst moet je nadenken over de afstand welke je moet overbruggen, zo zou je op een kleine braderie prima uit de voeten kunnen met een walkie talkie maar kan een evenement over meerdere hallen wellicht beter ingevuld worden met een portofoon. Heb je hulp nodig bij het bepalen of je een walkie talkie of portofoon moet gebruiken, neem dan contact met ons op we helpen je graag verder.

Heb je tijdens de huur periode extra batterijen, oortjes of een handmicrofoon nodig? Dan kan je deze eenvoudig bij huren bij Walkies, vul het offerte formulier op deze pagina in of neem contact met ons op voor een passend advies.

Levering door heel Nederland

Afleveren en ophalen op jouw locatie

Servicemedewerkers brengen, halen en installeren de huurproducten door heel Nederland. Naast dit alles helpen ze je graag bij de uitgifte en kunnen zij jou en je team een duidelijk instructie geven over de werking van de producten.

Het kan voor komen dat de verhuuropdrachten niet door onze eigen medewerkers bezorgd worden. In dit geval gaat dit dan via pakketpost, waarbij we gebruik maken van de betrouwbare service en transportnetwerk van UPS.

Huur offerte aanvragen?

In 3 stappen een portofoon huren

Stap 1 aanvragen offerte STAP 1 Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.
Stap twee ontvangen offerte Stap 2 Wij sturen je binnen 1 werkdag een offerte op maat toe.
Stap 3 goedkeuren en leveren Stap 3 Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor de levering.

Onze producten

Kenwood portofoon huren

Walkie talkie huren

Kenwood TK-3401D

Zoek je een walkie talkie met een bereik tot 1 kilometer?

Deze Kenwood walkie talkie werkt zonder vergunning en is simpel te bedienen en is daarnaast compatibel met andere vergunningsvrije (PMR446) walkie talkies. De TK-3401D kan zowel analoog als digitaal communiceren en heeft een capaciteit van in totaal 32 kanalen, waarvan er 16 digitaal en 16 analoog zijn. Het bereik van een walkie talkie is niet te vergroten en is beperkt doordat deze afgesteld is op een 0,5 wat zendvermogen waarmee je in iedeale omstandigheden een bereik van 1 kilometer kan verwachten.

Motorola portofoon huren

Analoge portofoon huren

Motorola GP340

Zoek je een portofoon welke analoog ingezet kan worden?

De Motorola GP340 is geschikt voor iedereen welke tijdelijk extra analoge communicatie wenst op bijvoorbeeld een eigen analoge systeem. De Motorola GP340 heeft een capaciteit van 16 kanalen en werkt op een eigen vergunning in de VHF of UHF band. Doordat de GP340 van Motorola een professionele portofoon is kan het bereik van de portofoon vergroot worden door het inzetten van analoge repeaters.

Motorola digitale portofoon huren

Digitale portofoon huren

Motorola DP4400

Zoek je een portofoon welke gebruik maakt van de laatste digitale technieken?

De Motorola DP4400 maakt gebruik van de nieuwste digitale techniek en heeft naast een robuuste behuizing een batterijduur van circa 16 uur. Met een uistekende audiokwaliteit ben je zelfs instaat te communiceren in omgevingen met veel lawaai. De Motorola portofoon heeft de beschikking over 16 kanalen en wanneer het bereik tussen de portofoons onvoldoende is, kan het bereik vergroot worden door het inzetten van repeaters.

Portofoon Handmicrofoon huren HANDMICROFOON HUREN Eenvoudig communiceren? Huur een handmicrofoon om gesprekken eenvoudig te starten.
Portofoon oortje huren SECURITY OORTJE HUREN Discrete communiceren? Huur een security of d-schelp oortje bij je portofoon.
Portofoon lader huren STANDAARD MULTILADER Huur je 4 walkie talkies of portofoons!
dan leveren wij er een handige multilader bij.
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons huurassortiment van portofoons en walkie talkies? Dat vinden wij heel normaal. Hoewel we je liever persoonlijk spreken, hebben we hieronder de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet en uitgelegd.

Bereik is en blijft een lastig verhaal bij walkie talkies en portofoons. Bereik is namelijk o.a. afhankelijk van het uitgezonden vermogen van het apparaat en de omgeving waarin deze gebruikt wordt. Met een vergunningsvrije walkie talkie is het soms wel mogelijk om op een open vlakte (ideale situatie) tot wel 5 of 10 kilometer ver communiceren. In een stad of in een gebouw is dit echter weer heel anders, omdat er in steden en in gebouwen allemaal obstakels zijn die het bereik sterk kunnen beperken. Al met al is het altijd lastig om van tevoren aan te geven of het bereik van een bepaalde walkie talkie of portofoon voldoende zal zijn voor jouw locatie en toepassing. Wil je zeker weten dat je beschikt over voldoende bereik tijdens de huurperiode? Neem dan gewoon even contact met ons op, onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Naast walkie talkies en portofoons kan je bij Walkies ook terecht voor het huren van diverse audioaccessoires zoals megafoons, headsets, microfoons en security oortjes. Wil je meer informatie over ons huurassortiment? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het bereik van een walkie talkie onvoldoende? Dan is een professionele huurportofoon wellicht een betere optie. Met een professionele portofoon heb je naast een hoger zendvermogen (groter bereik) ook de mogelijkheid om verbinding te leggen met repeaters om zo een nog groter bereik te creëren. Wil je meer informatie over het bereik van een walkie talkie of portofoon? Neem dan gerust contact met ons op onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Onze walkie talkies en portofoons zijn af te halen bij ons ServicePunt in Zwolle. Wil je meer informatie over het ophalen en retourneren van je huuropdracht bij Walkies? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder met al je vragen.