“ Bij koop op afstand heb je bij Walkies het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. ”

Klantenservice

Contact

HOE WERKT HET ZICHTTERMIJN?

Je mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking en in een stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren van je pakket aan walkies zijn voor eigen rekening. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking voorzichtig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Tijdens deze 14 dagen mag je het product bekijken en eventueel proberen, zoals je dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen.

HOE KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN HET ZICHTTERMIJN?

Heb je spijt van je aankoop of wil je een product om een andere reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Geen probleem, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres; Walkies, Paxtonstraat 5/G, 8013RP Zwolle je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op! Hygiene artikelen zoals in-ear oortjes waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!.