“ Walkies is gespecialiseerd in de online verkoop en verhuur van walkie talkies van de marktleiders Motorola, Kenwood en Hytera. ”

Contact

Klantenservice

OVER ONS

Walkies is een online webshop met een duidelijke focus op het verkopen van walkie talkies. De walkie talkies of vergunningsvrije portofoons die wij aanbieden, werken allemaal op de 446Mhz frequenties die in Europa is vrijgegeven voor vrije communicatie. Dit betekent dat je een walkie talkie van ons kunt gebruiken zonder dat er extra kosten bij komen voor het gebruik ervan.

Walkies is een online specialist en een erkende verkoper van de bekende walkie talkie merken Motorola, Kenwood en Hytera. Wij werken nauw met hen samen. Door deze nauwe samenwerking en de continue kennisinvestering middels trainingen, zijn onze medewerkers in staat om je te voorzien van een passend advies bij het aanschaffen van jouw walkie talkies. Walkies helpt je tevens graag bij technische vraagstukken en reparaties.

Walkies is opgericht vanuit passie voor de techniek achter de producten. We zijn enthousiast over de mogelijkheden en oplossingen die wij kunnen bieden aan onze klanten. En wij zijn ervan overtuigd de beste kwaliteit te leveren tegen zeer scherpe prijzen.

KOPEN OF HUREN

Bij Walkies koop je alleen producten van gerenommeerde merken zoals Motorola, Kenwood, Hytera en Incotech. Je kunt bij ons ook terecht voor korte termijn verhuur van walkie talkies voor bijvoorbeeld jouw sportevenement, braderie, optocht of evenement. Onze walkie talkies zijn in te zetten voor vele toepassingen en branches. Hedendaags zijn er diverse merken op de markt, zoals Baofeng, Alan Midland, Vertex en Wouxum. Deze merken leveren we bij Walkies.nl niet. Bij ons vind je enkel A-merken met bewezen kwaliteit die geschikt zijn voor de zakelijke gebruiker of high-end kiezende consument. Door onze jarenlange ervaring met walkie talkies zijn we in staat jou te adviseren, ongeacht jouw branche of toepassing waarvoor je de walkie talkie(s) wilt gaan gebruiken. Hieronder vind je een aantal branches waarin Walkies.nl erg actief is Ook hebben we een opsomming gemaakt van producten die wij geschikt vinden voor de betreffende branche.