Gratis verzending op alle walkie talkies & portofoons!
BEKIJK WALKIES OPLOSSINGEN

VOOR SPORTCLUBS EN VERENIGINGEN

Blijf in contact met elkaar tijdens wedstrijden, toernooien en races door het toepassen van walkie talkies of portofoons

Tijdens wedstrijden, racen of tochten kom je verschillende weeromstandigheden tegen. Ook is de kans op vallen of stoten sterk aanwezig. Daarom adviseert Walkies de handzame Motorola TalkAbout en TLKR-series in verschillende prijsklassen. Hiermee heb je gelijk meerdere walkie talkies die tegen extreme weersomstandigheden kunnen en een robuuste behuizing hebben. Zo blijf je in contact met je trainers of wedstrijdleiding om snel aanwijzingen door te krijgen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Motorola Talkabout T92 H2O walkie talkie Gratis verzending!
  De Motorola Talkabout T92 H20 is eigenlijk een soort survival walkie talkie, een robuust en waterbestendig toestel. Hij is bijvoorbeeld geheel waterdicht en blijft ook drijven op het water. Deze walkie talkies worden dan ook vaak gekozen voor buiten of in waterige omgevingen. Daarbij komt kijken dat deze walkie talkie set werkt op het vergunningsvrije netwerk, en er dus geen bijkomende kosten aan verbonden zijn.

  Let op Motorola heeft aangegeven de productie van dit model te gaan stoppen! Het artikel is leverbaar zolang de voorraad strekt. Op dit moment is er nog geen alternatief door Motorola aangekondigd.

  Aanbiedingsprijs € 114,24 € 94,41 Normale prijs € 190,39
  Productspecificaties
  SKUA9P00811YWCMAG
  MerkMotorola
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen8 kanalen
 2. Motorola Talkabout T82 Extreme Twin walkie talkie Gratis verzending!
  De Talkabout T82 Extreme Twin pack van Motorola is zoals de naam al zegt, een extreme walkie talkie, die zeer geschikt is voor outdoor activiteiten in regen of sneeuw. De walkie talkie beschikt over 16 gesprekskanalen waarop je kunt communiceren zonder bijkomende (communiceer)kosten. Dit model staat bekend om zijn weerbestendige behuizing en een handige ingebouwde zaklamp zodat je in donkere omgevingen altijd licht bij de hand hebt. Met de pair-knop koppel je gemakkelijk andere walkie talkies aan elkaar zodat je direct in verbinding staat. Ook heb je in tegenstelling tot de andere modellen de mogelijkheid om een oortje aan te sluiten. Let op! Dit betreft de TWin pack van de Motorola T82 Extreme welke bestaat uit 2 walkie talkies, er is ook een Quad pack verkrijgbaar met 4 Motorola walkie talkies. Lees meer...
  Aanbiedingsprijs € 105,19 € 86,93 Normale prijs € 161,83
  Productspecificaties
  SKUTalkabout-T82E
  MerkMotorola
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen16 kanalen
 3. Kenwood PKT-23 walkie talkie Gratis verzending!

  De PKT-23 is de kleinste walkie talkie uit het Kenwood ProTalk assortiment, met een gewicht van slechts 110 gram is deze Kenwood PKT-23 walkie talkie gemakkelijk mee te nemen. Ondanks het compacte ontwerp heeft deze walkie talkie toch nog een IP54-normering wat hem bestand maakt tegen stof en waterspetters.

  Let op momenteel zijn er leverproblemen met de PKT-23E en kunnen de levertijden langer zijn dan je van ons gewend bent.

  Aanbiedingsprijs € 131,56 € 108,73 Normale prijs € 168,67
  Productspecificaties
  SKUPKT-23
  MerkKenwood
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen8 kanalen
 4. Motorola Talkabout T82 Extreme QUAD walkie talkie Gratis verzending!
  De Motorola Talkabout T82 is een walkie talkie pack die diverse behoeftes volbrengt voor gebruikers die opzoek zijn naar een communicatieoplossing in een veeleisende omgeving. Zijn toepassing als extreme walkie talkie heeft hij vooral te danken aan zijn robuuste behuizing en zijn intrinsieke bescherming tegen de zwaarste omstandigheden. Hiermee wordt het mogelijk om moeiteloos te communiceren tijdens een activiteit. Het verborgen display komt tot leven wanneer je deze benodigd bent, bijvoorbeeld het bekijken van de batterijstatus, het actieve kanaal, of het bijstellen van het volume. Let op! dit is de Motorola T82 Extreme Quad welke bestaat uit 4 walkies. Er is ook een TWIN pack beschikbaar welke bestaat uit 2 T82 Extreme walkie talkies.
  Aanbiedingsprijs € 182,78 € 151,06 Normale prijs € 304,63
  Productspecificaties
  SKUTalkabout-T82E-QUAD
  MerkMotorola
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen16 kanalen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina