BEKIJK WALKIES OPLOSSINGEN

VOOR SPORTCLUBS EN VERENIGINGEN

Blijf in contact met elkaar tijdens wedstrijden, toernooien en races door het toepassen van walkie talkies of portofoons

Tijdens wedstrijden, racen of tochten kom je verschillende weeromstandigheden tegen. Ook is de kans op vallen of stoten sterk aanwezig. Daarom adviseert Walkies de handzame Motorola TalkAbout en TLKR-series in verschillende prijsklassen. Hiermee heb je gelijk meerdere walkie talkies die tegen extreme weersomstandigheden kunnen en een robuuste behuizing hebben. Zo blijf je in contact met je trainers of wedstrijdleiding om snel aanwijzingen door te krijgen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Motorola Talkabout T92 H2O
  De Motorola Talkabout T92 H20 is eigenlijk een soort survival walkie talkie, een robuust en waterbestendig toestel. Hij is bijvoorbeeld geheel waterdicht en blijft ook drijven op het water. Deze walkie talkies worden dan ook vaak gekozen voor buiten of in waterige omgevingen. Daarbij komt kijken dat deze walkie talkie set werkt op het vergunningsvrije netwerk, en er dus geen bijkomende kosten aan verbonden zijn.
  Aanbiedingsprijs € 91,36 € 75,50 Normale prijs € 141,06
  Productspecificaties
  SKUA9P00811YWCMAG
  MerkMotorola
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen8 kanalen
 2. Motorola Talkabout T82 Extreme Twin
  De Talkabout T82 Extreme Twin pack van Motorola is zoals de naam al zegt, een extreme walkie talkie, die zeer geschikt is voor outdoor activiteiten in regen of sneeuw. De walkie talkie beschikt over 16 gesprekskanalen waarop je kunt communiceren zonder bijkomende (communiceer)kosten. Dit model staat bekend om zijn weerbestendige behuizing en een handige ingebouwde zaklamp zodat je in donkere omgevingen altijd licht bij de hand hebt. Met de pair-knop koppel je gemakkelijk andere walkie talkies aan elkaar zodat je direct in verbinding staat. Ook heb je in tegenstelling tot de andere modellen de mogelijkheid om een oortje aan te sluiten. Let op! Dit betreft de TWin pack van de Motorola T82 Extreme welke bestaat uit 2 walkie talkies, er is ook een Quad pack verkrijgbaar met 4 Motorola walkie talkies. Lees meer...
  Aanbiedingsprijs € 83,61 € 69,10 Normale prijs € 130,98
  Productspecificaties
  SKUTalkabout-T82E
  MerkMotorola
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen16 kanalen
 3. Kenwood PKT-23
  De PKT-23 is de kleinste walkie talkie uit het Kenwood ProTalk assortiment, met een gewicht van slechts 110 gram is deze Kenwood PKT-23 walkie talkie gemakkelijk mee te nemen. Ondanks het compacte ontwerp heeft deze walkie talkie toch nog een IP54-normering wat hem bestand maakt tegen stof en waterspetters.
  Aanbiedingsprijs € 101,46 € 83,85 Normale prijs € 156,09
  Productspecificaties
  SKUPKT-23
  MerkKenwood
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen8 kanalen
 4. Hytera TC-320
  Dit is de Hytera TC-320, een vergunningsvrije walkie talkie die erg compact is en door zijn anti-slip design een erg fijne grip heeft en goed beschermd is. Met de walkie talkie heb je keuze uit 16 kanalen waarmee je door heel Europa kosteloos kunt communiceren. Met een volle batterij kan je ongeveer 10 uur lang communiceren, genoeg voor een hele (werk)dag. Ondanks zijn robuustheid is deze walkie talkie niet zwaar, hij weegt slechts 135 gram.

  Let op! Nog 1 stuk leverbaar, daarna uitverkocht.
  Aanbiedingsprijs € 84,70 € 70,00 Normale prijs € 95,00
  Productspecificaties
  SKUTC-320
  MerkHytera
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen8 kanalen
 5. Motorola Talkabout T82 Extreme QUAD
  De Motorola Talkabout T82 is een walkie talkie pack die diverse behoeftes volbrengt voor gebruikers die opzoek zijn naar een communicatieoplossing in een veeleisende omgeving. Zijn toepassing als extreme walkie talkie heeft hij vooral te danken aan zijn robuuste behuizing en zijn intrinsieke bescherming tegen de zwaarste omstandigheden. Hiermee wordt het mogelijk om moeiteloos te communiceren tijdens een activiteit. Het verborgen display komt tot leven wanneer je deze benodigd bent, bijvoorbeeld het bekijken van de batterijstatus, het actieve kanaal, of het bijstellen van het volume. Let op! dit is de Motorola T82 Extreme Quad welke bestaat uit 4 walkies. Er is ook een TWIN pack beschikbaar welke bestaat uit 2 T82 Extreme walkie talkies.
  Aanbiedingsprijs € 157,30 € 130,00 Normale prijs € 241,90
  Productspecificaties
  SKUTalkabout-T82E-QUAD
  MerkMotorola
  FrequentieUHF 446 MHz
  Zendvermogen 0,5 Watt
  Aantal kanalen16 kanalen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina