“ Walkie talkies en portofoons zijn niet alleen populair bij consumenten, maar worden ook veelvuldig gebruikt in zakelijke omgevingen. ”

Walkie Talkies, Vergunningsvrije Portofoons & Portofoons Bieden Uitkomst.

Per branche zijn er specifieke oplossingen: in de retail wil je makkelijk met collega’s kunnen communiceren, in de bouw is er veel omgevingsgeluid dus ga je voor fijne communicatie en bij bedrijfshulpverlening moet je snel kunnen schakelen bij communicatie. Kortom heeft iedere branche andere wensen en behoeften. Hierdoor is de ene walkie talkie of portofoon net wat meer of minder geschikt dan de andere.

COVID-19 richtlijnen voor walkie talkies en portofoons

Door het gebruik van walkie talkies door meerdere personen is het van groot belang om regelmatig de apparatuur te reinigen. Bacteriën en virussen gaan namelijk gemakkelijk van hand tot hand. Helemaal nu we te maken hebben met het Coronavirus (COVID-19) is het desinfecteren erg belangrijk. Reinig daarom de walkie talkie regelmatig met een doek en een mix van afwasmiddel en water.

Supermarkt Portofoons

Welke portofoon past bij mijn supermarkt

In de supermarkt worden walkie talkies op verschillende plekken gebruikt. In de winkel, in het magazijn of bij het lossen van de vrachtwagen. Communiceer vanachter de kassa makkelijk naar een andere collega om een actie te laten uitvoeren of een barcode op te laten lezen. Kleine walkie talkies zijn zeer geschikt voor het kassapersoneel en voor in het magazijn of als vakkenvuller zijn de robuuste walkie talkies meer geschikt.

Supermarkt Portofoons

Portofoon Communicatie in Hotels

Gasten beter van dienst zijn met Portofoons

Gasten wil je met aandacht en professioneel behandelen. Het snel schakelen tussen collega’s is daarbij van essentieel belang. Een receptiemedewerker kan bijvoorbeeld door middel van een stijlvolle en compacte walkie talkie snel vragen aan de housekeeping of de kamer al klaar is. Daarnaast is communiceren tijdens calamiteiten van uiterst belang om gasten veilig te begeleiden. Kies voor een compacte en stijlvolle walkie talkie of voor een robuuste die tegen een stootje kan.

Hotel Portofoons

Snel schakelen als BHV'er?

Communiceer met één druk op de knop tijden calamiteiten

Communiceren tijdens calamiteiten is van uiterst belang. Rust daarom de bedrijfshulpverlening met communicatiemiddelen uit die zonder vertraging of gespreksopbouw werken, ook als de stroom uitvalt of het internet niet werkt. De robuuste professionele portofoons zijn hiervoor het meest geschikt. Ze werken op een eigen portofoon frequentie waar de betrouwbaarheid van het netwerk en het bereik mee wordt vergroot.

BHV Portofoons

Eenvoudig communiceren in de winkel

Stuur alle medewerkers aan onder één knop

Even snel de collega die in het magazijn staat vragen of een bepaald artikel nog op voorraad ligt of direct om extra assistentie vragen bij de kassa? Walkie talkies in de winkel zorgen voor een hogere efficiëntie én voor een veiliger gevoel voor personeel en klanten. Walkies biedt een diversiteit aan walkie talkies aan voor deze doelgroep van compacte eenvoudige tot uiterst robuuste walkie talkies voor de beveiliger en magazijnmedewerker.

Retail Portofoons

Walkie talkies of portofoons huren

Tijdelijk communicatie nodig? Bij Walkies kan je terecht voor korte en langere termijn verhuur

Efficënter en veilig bouwen

Stuur processen aan met een walkie talkie

In de bouw is een communicatieapparaat zoals een walkie talkie niet alleen handig, het zorgt ook voor extra veiligheid. Blijf in contact met de werknemers op het bouwterrein. Of ze zich nu in een graafmachine, kraan of in een hoogwerker bevinden. Stuur met één druk op de Push-To-Talk-knop snel informatie of opdrachten naar ze door. Walkies adviseert in de bouw gebruik te maken van robuuste walkie talkies.

Bouw Portofoons

Walkie talkies voor recreatie

Bedien gasten optimaal en snel met een Portofoon

Campings, zwembaden, bungalowparken, pretparken en wellness resorts zijn plekken waar de gast en de beleving centraal staan. Portofoons zorgen ervoor dat communicatie snel en gemakkelijk verloopt, zodat jij de gast op zijn best kunt bedienen en verzorgen. Afhankelijk van de afstanden en omgeving bieden portofoons hier een uitkomst in. Is de afstand te groot voor een Vergunningsvrije Portofoon? Kies dan voor een professionele portofoon, wij adviseren je hier graag in.

Recreatie Portofoons

Snelle communicatie voor rijscholen

Betrouwbaar en veilig communiceren op de weg

In de communicatie tussen de instructeur en de leerling tijdens de lessen is het van belang dat er geen verbindingsopbouw plaatsvindt. Vergunningsvrije Portofoons werken direct met 1 knop op de Push-To-Talk-knop. Walkies heeft diverse Vergunningsvrije en Professionele Portofoons in het assortiment die geschikt zijn voor communicatie tussen instructeur en leerling. Ook voor audioaccessoires, zoals helmsets en bluetooth PTT-knoppen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Rijschool Portofoons

Blijf in contact tijdens het sporten

Vergunningsvrije Portofoons voor sportclub & verenigingen

Of het nu gaat om bergklimmen, wielrennen, auto- of motorcrossen; bij alle sporten voegen walkie talkies nog meer toe om meer uit de sport te halen. Blijf tijdens de race, wedstrijd of klimtocht in contact met de trainers en wedstrijdleiding. Walkies heeft voor elke sporter – of het nu om topsport of amateursport gaat – wel een geschikte walkie talkie.

Sportclubs Portofoons

Waarom kiezen voor een Vergunningsvrije of Professionele Portofoon?

Met een walkie talkie ben je in staat gemakkelijk, supersnel en over grote afstanden te communiceren naar één of meerdere gebruikers tegelijk. Met één druk op de knop bereik je iedereen in de groep, zonder vertraging of belminuten. Hierdoor kan je snel schakelen tussen medewerkers om werkinstructies efficiënt over te brengen. Heb je een vraag over de Vergunningsvrije of Professionele Portofoons? Dat vinden wij heel normaal. Hoewel we je liever persoonlijk spreken, hebben we hieronder de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet en uitgelegd. Vergunningsvrije Portofoons werken op basis van een vrij te gebruiken frequentie en zijn hierdoor beperkte in gebruik dan portofoons.

Verschil tussen een walkie talkie en een portofoon?

In de basis zijn het beide communicatiemiddelen met dezelfde werking. De portofoon wordt vaak professioneel gebruikt doordat ze een eigen frequentie hebben waarmee de betrouwbaarheid van het netwerk en het bereik wordt vergroot.

Hoe groot is het bereik?

Het bereik is en blijft een lastig verhaal bij Vergunningsvrije Portofoons en Professionele Portofoons. Bereik is namelijk afhankelijk van verschillende factoren zoals: het uitgezonden vermogen van het apparaat en de omgeving waarin deze gebruikt wordt. Met een Vergunningsvrije Portofoons is het soms wel mogelijk om op een open vlakte (ideale situatie) tot wel 5 of 10 kilometer ver te communiceren. In een stad of in een gebouw is dit echter weer heel anders, omdat er in steden en in gebouwen allemaal obstakels zijn die het bereik sterk kunnen beperken. Al met al is het altijd lastig om van tevoren aan te geven of het bereik van een bepaalde portofoon voldoende zal zijn voor jouw locatie en toepassing. Wil je zeker weten dat je beschikt over voldoende bereik? Neem dan gewoon even contact met ons op, onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Kan ik het bereik ook vergroten?

Met Vergunningsvrije Portofoons is het niet mogelijk om het bereik te vergroten. Dit kan wel met onze Professionele Portofoons! Een repeater of netwerk zorgt ervoor dat je overal in de winkel, hotel, gebouw of terrein een betrouwbaar netwerk hebt. Neem contact op met onze klantenservice op voor meer informatie over het vergroten van bereik.

Verhuren jullie Vergunningsvrije of Professionele Portofoons?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van Vergunningsvrije Portofoons en Professionele Portofoons. Bij Walkies huur je deze eenvoudig online. Jij bepaalt de huurdagen en het materiaal wat je nodig bent en wij regelen de rest tegen zeer scherpe dag tarieven.

Liever iemand spreken?