Achteraf betalen ABN

Nieuw: Achteraf Betalen bij Walkies.nl - Betaal in 30 Dagen!

Sinds kort hebben we bij Walkies.nl iets nieuws dat jouw bestelervaring nog beter maakt: Achteraf Betalen van ABN AMRO! Ja, je leest het goed. Vanaf nu kun je bij ons bestellen en pas later betalen. Het geeft jou de vrijheid om eerst te bestellen en pas binnen 30 dagen de factuur te betalen.

Waarom Achteraf Betalen?

Je hebt het misschien wel meegemaakt: je bent bezig met een project of evenement en je moet snel iets bestellen. Maar oh nee, de boekhouding heeft nog geen tijd gehad om het goed te keuren. Of misschien moet je eerst iets verkopen voordat je de rekening kunt betalen. Dan is het wel zo fijn als je achteraf kunt betalen. Precies daarom hebben we deze nieuwe optie toegevoegd aan onze betaalmethodes. Zo kun je snel verder zonder dat je meteen diep in de buidel hoeft te tasten.

Hoe werkt het?

Oké, laten we even inzoomen op hoe het werkt. Stel je voor: je hebt een bestelling gedaan van minstens €500,- (exclusief BTW). Bij het afrekenen kies je voor "Achteraf Betalen van ABN AMRO" en voer je je KvK-nummer in. Vervolgens checkt ABN AMRO snel of jouw bedrijf in aanmerking komt voor achteraf betalen. Alles in orde? Mooi! Dan kun je de bestelling afronden, en daarna krijg je van ABN AMRO de factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. Dat betekent dus dat je ruim een maand de tijd hebt om te betalen.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is natuurlijk de flexibiliteit. Je kunt bestellen zonder dat je meteen alles op orde hoeft te hebben met de betaling. Geen gedoe met voorschotten of creditcards, gewoon lekker eenvoudig. Ook hoef je niet eerst contact met ons op te nemen om op rekening te mogen bestellen. Het is simpel, snel en veilig.

Is er iets waar ik rekening mee moet houden?

Nou, er zijn een paar dingen waar je aan moet denken. Ten eerste is deze betaaloptie alleen beschikbaar voor Nederlandse bedrijven, dus niet voor particulieren of bedrijven gevestigd buiten Nederland. Ook moet je bestelling minstens €500,- exclusief BTW zijn. Verder is het belangrijk dat je KvK-nummer klopt en dat je bedrijfsgegevens up-to-date zijn, anders kan ABN AMRO je aanvraag misschien afwijzen.

Dus, waar wacht je op?

Als je volgende keer iets nodig hebt bij Walkies.nl, weet je wat je te doen staat. Kies voor Achteraf Betalen van ABN AMRO en geniet van de vrijheid om eerst te bestellen en later te betalen. We hopen dat deze nieuwe optie jouw bestelervaring nog prettiger maakt. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wil je meer weten over de Achteraf betaaloptie van ABN AMRO? Lees hier op de pagina van ABN AMRO alles over Achteraf betalen.